Noul Orange din Băneasa Shopping City

Orange România a dezvoltat o largă reţea de magazine ce cuprinde în prezent 94 magazine proprii, 219 în regim de franciză şi numeroase alte puncte de vânzare în toată ţara
Vineri
29.03.2013
Noul magazin al celui mai mare operator de telecomunicații mobile din România, care se dezvoltă și prin franciză pe piața locală, a fost extins și modernizat.
 

Orange România redeschide pe 29 martie magazinul din centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Magazinul are acum o zonă interactivă de prezentare mai mare, în care posterele au fost înlocuite cu afişe digitale, iar zona de afişare a telefoanelor de ultimă generaţie include ecrane digitale pe care rulează filme de prezentare ale smartphone-urilor, se arată într-un comunicat de presă al operatorului de telefonie mobilă.

La intrarea în magazin clienţii vor fi întâmpinaţi de două puncte de atracţie denumite “vezi” şi “auzi” unde vor fi expuse produse compatibile cu aceste denumiri, precum terminale cu camere foto performante, aparate foto, căşti, difuzoare sau alte accesorii pentru muzică. Smartphone-urile şi tabletele sunt prezentate în două zone dedicate şi permit testarea serviciilor de date mobile, fiind conectate permanent la internet.

Orange România a dezvoltat o largă reţea de magazine ce cuprinde în prezent 94 magazine proprii, 219 în regim de franciză şi numeroase alte puncte de vânzare în toată ţara. Sistemul de franciză al operatorului de telefonie mobilă a fost lansat în aprilie 2009.

Un alt operator de telefonie mobilă care se dezvoltă și prin franciză pe piața locală este Germanos, parte a grupului Cosmote, cu aproximativ 220 de magazine în toată țara.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015