2013-04-03

În 2013 vom avea mai multe magazine de mobilă

După Casa Rusu, și producătorul de mobilă Lemet anunță planuri ambițioase de extindere a rețelei.

Lemet, unul dintre cei mai importanți producători de mobilă la nivel naţional, deține peste 100 de magazine pe piața locală, o parte dintre acestea funcționând în regim de franciză, însă planurile de extindere ale companiei nu se opresc aici. În 2013, producătorul de mobilă a deschis două magazine Lem's în Pitești și în Constanța, iar până la finalul acestui an, Lemet intenționează să deschidă circa 15 magazine noi, vizând în special centrele comerciale noi, scrie Wall-Street.ro.

Lemet Fot. Lemet

Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.

”Strategia noastră de dezvoltare s-a bazat pe extinderea rețelei de magazine LEM’S urmărind dezvoltarea de spatii tot mai generoase, în centre comerciale noi. Și în 2013 strategia noastră urmează aceeași direcție. Urmează să inaugurăm până la sfârșitul anului aproximativ 15 magazine în diferite zone ale țării”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele Lem's comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse. Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România. Planurile de expansiune ale producătorului Casa Rusu le găsiți aici.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank