Norocul va fi împărțit la Subway

În prezent, Subway deține în România 13 restaurante și urmărește până la sfârșitul anului 2015, deschiderea a 40 de restaurante.
Miercuri
10.04.2013
De ziua lui, Subway anunță că se va alătura unei mișcări sociale aflată în plină amploare în Europa.
 

Astăzi, 10 aprilie, la un an de când Cristian Ștefănescu deschidea primul restaurant Subway din România, cel mai mare lanț de restaurante din lume anunță o nouă surpriză pentru toți clienții. Începând de joi, 11 aprilie, Subway se alătură mișcării globale “caffè sospeso”.

”Primul an de existență Subway pe piața românească trebuia sărbătorit așa cum se cuvine. Și nu credem că există o modalitate mai bună de a ne bucura decât împreună cu clienții noștri, făcându-i parte dintr-o mișcare a oamenilor generoși care ia din ce în ce mai multă amploare în Europa. Este o ocazie cu care le mulțumim că există și îi încurajăm să împartă și celor din jur bucurie și prietenie”, a declarat Rumen Radev, Development Agent Subway România.

“Caffè sospeso” sau “cafeaua în așteptare” este o mișcare socială a oamenilor generoși, aflată în plină amploare în Europa. Mecanismul inițiativei este unul simplu: plătești o cafea pe care însă nu o bei, ci o lași în grija localului până când apare un alt client care o poate consuma gratuit. Ideea a apărut în sudul Italiei și a intrat în tradiția zonei ca un gest de generozitate, făcut de un client norocos care oferă unui străin din norocul său. Gestul a fost adoptat și în alte țări, precum: Canada, Ucraina și Bulgaria.

Clienții restaurentelor Subway din București (Subway Victoriei, Subway Sun Plaza, Subway Upground, Subway Cocor, Subway Auchan Titan, Subway Crângași, Subway Carrefour Orhideea, Subway Cora Pantelimon, Subway S Park) beneficiază astăzi de o ofertă specială: oricine cumpără un Sub (sandviș) de 15 cm și o răcoritoare de 500 ml primește încă un 1 Sub.

În prezent, Subway deține în România 13 restaurante și urmărește până la sfârșitul anului 2015, deschiderea a 40 de restaurante. Romania este țara cu numărul 100 a lantului de restaurante de tip fast food Subway QSR. Subway deține peste 39.000 de restaurante în 102 țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză. Mai multe informații despre sistemul de franciză Subway găsești în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015