Un nou salon de înfrumusețare la Arad

NoMasVello a deschis al 15-lea centru din România la Arad.
Luni
14.05.2012
Rețeaua NoMasVello din România s-a extins la 15 centre după ce francizorul mondial specializat în centre de epilare definitivă și terapii faciale a inaugurat un nou centru la Arad.
 

Salonul NoMasVello din Arad are o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și este situat pe Bulevardul Revoluției. Acesta a fost deschis de Codruța Lăpăduș, francizat care mai deține un astfel de centru și în Timșoara. Potrivit declarațiilor acesteia, citate de www.bursa.ro, salonul din Timișoara are în prezent aproximativ 500 de clienți și venituri lunare de aproximativ 7000 de euro, din care 3500 de euro reprezintă profit.

Costul de achiziționare a francizei NoMasVello este, potrivit site-ului www.dailybusiness.ro, de 30.000 de euro plus TVA. La această taxă se adaugă costurile aferente amenajării centrului, în valoare de aproximativ 3.000 de euro. Francizatul NoMasVello se așteaptă să-și recupereze investiția în aproximativ 1 an, câștigul ulterior fiind cuprins între 2.000-3.000 de euro pe lună, potrivit declarației Codruței Lăpăduș, citată de www.dailybusiness.ro

NoMasVello, lider mondial în centre de epilare definitivă și terapii faciale cu lumină intens pulsată (IPL), deține peste 1200 de centre în 14 țări din Europa și America. NoMasVello a intrat pe piața din România în anul 2010 unde deține 15 centre în cele mai mari orașe din țară.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist