2013-04-19

Profi testează un nou concept de magazin

Profi Rom Food a deschis primul său magazin Mall, în cadrul complexului Oradea Shopping City.

Rețeaua retailerului care ocupă cea de-a doua poziție în topul retailerilor moderni din România a ajuns astfel la 163 de unități, situate în 88 de localități din 36 de județe. „Căutăm în permanență noi formate de magazin, adaptate la așteptările clienților,” a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi. „De această dată, ne străduim să înțelegem mai bine ce așteaptă de la noi acest gen de consumator și de aceea testăm un format adecvat prezenței noastre în centre comerciale; ne așteptăm ca în viitor să apară tot mai multe astfel de magazine în mall-uri.”

Profi a inaugurat un nou tip de magazin> Profi Mall Fot. Profi

Noul magazin Profi Mall are o suprafață de aproximativ 790 m.p. și este amplasat la parterul centrului comercial Oradea Shopping City.

„Prezența PROFI vine în întampinarea nevoilor clienților centrului comercial, care au solicitat în mod constat un retailer pe zona de food, dar și pentru a deservi zona cu produsele comercializate de aceștia”, a afirmat administratorul Shopping Center Holding, Cristina Dinu.

Mall este un proiect pilot în care accentul cade în principal pe gama de produse proaspete. Noul magazin are o suprafață de aproximativ 790 m.p. și este amplasat la parterul centrului comercial.

Comercianții care doresc să se alăture lanțurilor moderne de retail au posibilitatea să aleagă între Shop&Go - parteneriatul oferit de Mega Image, La Doi Pași – franciza oferită de Metro și City – parteneriatul celor de la Profi. Cel mai mare lanț de retail din România este Mega Image, cu peste 210 magazine, urmat de Profi și Lidl.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank