2013-04-29

Primul retailer care vinde produse online

Carrefour România a lansat primul său magazin online din țara noastră, disponibil momentan doar în varianta beta.

Magazinul este destinat locuitorilor din București și din zone limitrofe, se arată într-un comunicat al retailerului. „Suntem încrezători că răspunsul la noul site va fi unul pozitiv. Suntem deschiși sugestiilor venite din partea publicului, serviciul fiind in permanență îmbunătățit pentru a se ridica la standardele de calitate cu care clienții Carrefour s-au obișnuit deja”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Carrefour Romania Fot. Carrefour Romania

Magazinul Carrefour Online nu va efectua livrări la domiciliu in zilele de 1, 4, 5, 6 mai.

Magazinul cuprinde o gamă de peste 7.000 de produse din categoriile alimente, produse cosmetice, produse de igiena casei ș.a, la preț de hypermarket. Comanda minimă pentru livrarea la domiciliu este de 150 lei, iar taxa de transport este de 15 lei indiferent de adresa de livrare, potrivit datelor de pe carrefour-online.ro.

Alți retaileri care s-au dezvoltat și în mediul online sunt Metro și Cora. Metro, deținătorul francizei La doi Pași, deține un magazin online de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT. Cora urmează să lanseze coradrive.ro, un concept prin clientul face cumpărăturile online și le ridică ulterior din magazin.

În România, Grupul Carrefour numără 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, și 20 magazine de proximitate „Express”.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank