Subway continuă expansiunea

Subway se dezvoltă pe piața românească prin franciză. Investiția totală într-un restaurant, care cuprinde costuri legate de locație, echipament și construcția acestuia poate ajunge la circa 100.000 de euro.
Marţi
07.05.2013
Cel mai mare lanţ de restaurante din lume a deschis o nouă unitate în ţara noastră, în cel mai mare mall regional din sudul României.
 

Lanţul de restaurante de tip fast-food Subway a deschis la sfârşitul lunii aprilie o nouă unitate, în mall-ul Ploieşti Shopping City. Restarurantul este poziţionat la etajul centrului comercial şi ocupă o suprafaţă de 50 metri pătraţi. Ploiesti Shopping City este cel mai mare mall regional din sudul României. Centrul comercial găzduieşte peste 100 de magazine, în zona de food-court regăsindu-se brand-urile KFC, Pizza Hut, La Cucina, Chopstix, Best Of, Old Beirut, Quasi Pronti, Paul, Tutti Cafe, Coffeol si Aroma.

La nivel internațional, Subway deţine peste 37.000 de restaurante, în 99 de ţări și este cel mai mare lanţ de restaurante fast- food din lume. ”93% dintre restaurantele Subway deschise la nivel internațional au succes. Aceste calcule nu sunt făcute de noi, ci de instituții specializate care monitorizează acest business”, a declarat pentru Franchising.info.ro,  Rumen Radev, agent dezvoltare Subway.

În prezent, Subway deține în România 14 restaurante și urmărește până la sfârșitul anului 2015, deschiderea a 40 de restaurante. Romania este țara cu numărul 100 a lantului de restaurante de tip fast food Subway QSR. Subway deține peste 39.000 de restaurante în 102 țări, fiind cel mai mare lanț de restaurante fast food din lume în sistem de franciză. Mai multe informații despre sistemul de franciză Subway găsești în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe