Veşti bune pentru Fornetti

La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.
Miercuri
08.05.2013
Compania care dezvoltă una dintre cele mai cunoscute francize este în plin proces de implementare al planului de reorganizare.
 

Comitetul Creditorilor, reunit în data de 19 aprilie 2013, a aprobat în unanimitate Raportul aferent trimestrului III de reorganizare al companiei Fornetti România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Societatea, aflată în reorganizare din 31 mai 2012 ,este în plin proces de implementare al planului aprobat de creditori şi confirmat de judecătorul silvic. În ultimul trimestru, compania a plătit către creditori suma de 1 milion de lei, fără a se mai înregistra datorii noi. „Fornetti România se află în linie dreaptă, îndeplinind toate obligaţiile asumate prin plan şi îşi desfăşoară în mod normal şi continuu activitatea”, a declarat Toth Csaba, director general Fornetti România.

Toth Csaba ocupă funcţia de director general al Fornetti din luna martie a acestui an. Într-un interviu acordat portalului Franchising.info.ro, acesta a declarat că unul dintre obiectivele sale este să îmbunătățească mecanismele și procedurile interne, "pentru a oferi în continuare partenerilor un bussines profitabil și nu în ultimul rând consumatorilor produse la o calitate superioară și preț atractiv. "

Fornetti România s-a înființat în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft. Cel care a dezvoltat sistemul de franciză Fornetti este regretatul dr. Panczel Zoltan, cunoscut de altfel sub numele de ”părintele francizei din România”. La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.

Franciza Fornetti
Pentru a te alătura reţelei Fornetti ai nevoie de 3.000 de euro, reprezentând taxa de franciză. Odată cu achitarea acesteia, Fornetti România asigură fiecărui partener, în mod gratuit, mobilierul necesar decorării magazinului, cuptoarele, afișele de promovare a produselor, etichetele de prețuri, reclamele luminoase, asistență și consultanță. Mai multe informaţii despre avantajele pe care ţi le aduce aderarea la reţeaua Fornetti găseşti în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015