Veşti bune pentru Fornetti

La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.
Miercuri
08.05.2013
Compania care dezvoltă una dintre cele mai cunoscute francize este în plin proces de implementare al planului de reorganizare.
 

Comitetul Creditorilor, reunit în data de 19 aprilie 2013, a aprobat în unanimitate Raportul aferent trimestrului III de reorganizare al companiei Fornetti România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Societatea, aflată în reorganizare din 31 mai 2012 ,este în plin proces de implementare al planului aprobat de creditori şi confirmat de judecătorul silvic. În ultimul trimestru, compania a plătit către creditori suma de 1 milion de lei, fără a se mai înregistra datorii noi. „Fornetti România se află în linie dreaptă, îndeplinind toate obligaţiile asumate prin plan şi îşi desfăşoară în mod normal şi continuu activitatea”, a declarat Toth Csaba, director general Fornetti România.

Toth Csaba ocupă funcţia de director general al Fornetti din luna martie a acestui an. Într-un interviu acordat portalului Franchising.info.ro, acesta a declarat că unul dintre obiectivele sale este să îmbunătățească mecanismele și procedurile interne, "pentru a oferi în continuare partenerilor un bussines profitabil și nu în ultimul rând consumatorilor produse la o calitate superioară și preț atractiv. "

Fornetti România s-a înființat în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft. Cel care a dezvoltat sistemul de franciză Fornetti este regretatul dr. Panczel Zoltan, cunoscut de altfel sub numele de ”părintele francizei din România”. La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.

Franciza Fornetti
Pentru a te alătura reţelei Fornetti ai nevoie de 3.000 de euro, reprezentând taxa de franciză. Odată cu achitarea acesteia, Fornetti România asigură fiecărui partener, în mod gratuit, mobilierul necesar decorării magazinului, cuptoarele, afișele de promovare a produselor, etichetele de prețuri, reclamele luminoase, asistență și consultanță. Mai multe informaţii despre avantajele pe care ţi le aduce aderarea la reţeaua Fornetti găseşti în catalogul nostru de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe