2013-05-20

Profi merge lângă Lidl

Retailerul deschide un magazin într-unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Inaugurarea a fost marcată cu un slogan prietenos, adaptat la specificul orașului.

Pe 18 mai, Lidl a deschis cel de-al 166-lea magazin al rețelei, în Sibiu. Noul magazin a fost inaugurat sub sloganul amical ”Vecine Lidl, Bine te-am găsit!”, fiind amplasat peste drum de o unitate a lanțului german. Unitate funcționează în format Profi standard, în locul unui fost supermarket, și are o suprafață totală de peste 785 metri pătrați și o sală de vânzări de circa 400 metri pătrați.

Profi a deschis un magazin langa Lidl, in Sibiu. Fot. Profi

Profi își întâmpină competitorul din Sibiu cu sloganul amical ”Vecine Lidl, bine te-am găsit!”

”Noi credem în concurența sănătoasă, iar felul în care ne sunt apreciate magazinele din întreaga țara ne-a convins că sortimentația și promoțiile atractive pe care le oferim permanent sunt realmente pe gustul publicului nostru”, a declarat Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food. ”Acesta este unul dintre motivele care ne-au determinat să sporim și mai mult avantajele clienților noștri: toți cei care ne vizitează magazinele, indiferent dacă fac sau nu cumpărături, pot să se bucure de internet gratuit, prin WIFI”.

Rețeaua Profi numără 166 de magazine în 89 de localități din 36 de județe și ocupă cea de-a doua poziție din topul retailului modern românesc. Pe primul loc se află lanțul Mega Image, cu o rețea de 218 magazine. Mega Image a deschis două magazine în luna mai și urmează să deschidă până la finalul lunii alte 9 unități.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank