Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale.
Marţi
21.05.2013
Extinderea prin franciză a crescut afacerile producătorului Lemet în primul trimestru al anului.
 

Producătorul de mobilă Lemet a înregistrat o creștere de 21% a afacerilor în primul trimistru al anului 2013, la 8,3 milioane de euro, scrie Ziarul Financiar. Creșterea a fost influențată atât de introducerea unor noi produse pe piață, cât și de deschiderea unor magazine noi. ”Și anul acesta ne vom concentra pe deschideri și relocări de noi magazine în spații mai generoase, în următorii doi ani avem însă ca prioritate Capitala. Aici ne dorim o mai bună acoperire teritorială”, a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei.

În acest an, Lemet a deschis trei magazine noi, la Constanța, Pitești, Craiova și are în plan, până la finalul lui 2013, să mai deschidă, să relocheze sau să extindă alte 12 unități. Rețeaua Lemet numără peste 100 de magazine, o parte dintre acestea deschise în sistem de franciză. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajați.

Cel mai nou magazin al rețelei Lemet a fost inaugurat la finalul lunii aprilie, la Craiova, în urma unei investiții de aproximativ 1.700.000 de lei, se arată într-un comunicat al companiei. După deschiderea magazinului din Craiova, reţeaua LEM’S a ajung la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 mp.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina a fost fondată în anul 1991. Magazinele Lem's comercializează mobilier Lemet şi alte categorii de produse. Lemet este un business de familie, controlat de Alexandru Rizea, managerul general al companiei. Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Rus Savitar, Neoset, o parte dintre aceștia extinzându-se și prin franciză în România.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015