2013-05-24

Carmolimp a deschis al doilea restaurant din Brașov

Producătorul de mezeluri operează și o rețea de peste 110 magazine, dintre care 60 sunt francize.

CarmOlimp, compania brașoveană specializată în producția de mezeluri și preparate din carne, a deschis în parteneriat cu Ciucaș, brand deținut de Ursus Breweries, al treilea restaurant al grupului și cel de-al doilea din Brașov. Compania mai deţine un restaurant în oraşul Victoria, lângă Braşov. În noul restaurant, poziționat în centrul istoric al Brașovului, cu o capacitate de circa 350 de locuri, a fost investită suma de 500.000 de euro.

Cu un consum mediu de 90 de litri de bere pe cap de locuitor in 2012, Romania ocupa locul sase in Europa, dupa Cehia, Austria, Germania, Polonia si Lituania. Fot. Franchising.cz

Cu un consum mediu de 90 de litri de bere pe cap de locuitor în 2012, România ocupă locul șase în Europa, după Cehia, Austria, Germania, Polonia și Lituania.

“Am considerat că e timpul pentru o noutate într-un oraș atât de frumos și de vizitat ca Brașov și am creat acest nou concept de berărie, încurajat de familie și de parteneriatul cu producătorul berii Ciucaș. Sper ca aceasta nouă idee să fie atragătoare atât pentru localnici, cât și pentru turiști”, a declarat Olimpiu Soneriu, director Carmolimp, citat de Business Adviser.

Celălalt restaurant pe care Carmolimp îl deține în Brașov, se numește ”Paradis by CarmOlimp” și se află tot în centrul istoric al orașului. Restaurantul din orașul Victoria a fost deschis în urmă cu 7 ani.

CarmOlimp este unul dintre principalii jucători din industria locală a cărnii, cu o prezență de peste 18 ani în acest domeniu. CarmOlimp operează 50 de magazine proprii și peste 60 de unități în franciză. Pornită în anul 1993 ca o afacerea de familie, compania este deținută de familia Olimpiu și Carmen Șoneriu.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank