2013-06-19

O geantă nouă, o vacanță la Roma

Carpisa, brand-ul italian de genți intrat prin franciză pe piața locală la finalul lui 2012, deschide cel de-al treilea magazin din România.

Înainte să-ți cumperi o nouă geantă de suflet este indicat să o probezi în fața unei oglinzi. De obicei, forma ei trebuie să fie în contrast cu constituția sa. Începând de sâmbătă, 22 iunie, vom avea o nouă locație în care ne vom putea accesoriza ținutele. Brand-ul italian de genți Carpisa, numit pentru a cincea oară “Retailerul anului în Italia” la categoria genți și accesorii, deschide cel de-al treilea magazin din România, în centrul comercial Băneasa Shopping City din București. Pentru ziua inaugurării retailerul le-a pregătit clienților promoții, cadouri și o tombolă în cadrul căreia pot câștiga o vacanță la Roma.

Carpisa Fot. www.carpisa-blog.com

Prețul mediu al genților Carpisa este de 30-40 de euro/articol, iar cel mai scump produs al unui magazin din România nu depășește suma de 100 de euro.

Una dintre cele mai luxoase genți existente (la limita a ceea ce numim kitsch) este Trophy Bag, semnată Barry Kieselstein-Cord. Geanta are un preț de circa 8.000 $ deoarece este confecționată numai din pielea extrem de moale de pe abdomenul crocodilului.

Primul magazin Carpisa de pe piața locală a fost deschis în octombrie 2010, în AFI Palace Cotroceni din București. În aprilie 2013, brand-ul a ajuns și în City Park Mall din Constanța. Conceptul a fost adus în țara noastră prin franciză de către doi antreprenori, un român și un polonez. Acționarul polonez are experiență pe piața francizei, el fiind cel care a dezvoltat rețeaua Carpisa în Polonia și în Estonia.

"Carpisa îi ajută pe francizați în alegerea locației pentru viitorul magazin. Sunt recomandate centrele istorice ale orașelor sau marile centre comercile (cu peste 1 milion de vizitatori pe an). Francizaţii Carpisa nu necesită experienţă în domeniu: acestora le vor fi asigurate training-uri şi diferite stagii de pregătire profesională", potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei.

În prezent, Carpisa are peste 600 magazine în Italia, Franța, Spania, Elveția, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe și Kuweit și în alte peste 20 de țări.

Anul trecut, Carpisa s-a alăturat numeroaselor francize italiene prezente pe piața locală, din domenii variate: cafenele: Lavazza, Filicori Zecchini, Segafredo, Illy, Caffe Vergnano 1882, fashion: Replay, Calzedonia, Roberto Cavalli, Brunello Cucinelli, Moschino, gastronomie: Bella Italia, cioccogelateria Venchi, instrumente de scris: Montegrappa ş.a.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank