2013-06-28

Retail modern în atmosferă medievală

Al doilea cel mai mare lanț de retail din România a inaugurat primul său magazin din Sighișoara.

În fiecare an, la sfârșitul lunii iulie, orașul Sighișoara găzduiește Festivalul Medieval, eveniment ce atrage mulți turiști din întreaga lume. Retailerul Profi a ținut cont de acest lucru și la inaugurarea magazinului din Sighișoara, pe 27 iunie, a recreat atmosfera medievală, foarte îndrăgită de mulți dintre noi. Astfel, ”lângă magazin, Nobilul Sticlar, Nobilul Cioplitor, Renumitul Împletitor, Nobilele Domnițe cu picturi și-au etalat priceperea în cadrul unui mic târg ce completează atmosfera”, se arată într-un comunicat de presă.

Profi a deschis un nou magazin in Sighisoara Medievala Fot. Profi

Inaugurarea magazinul Profi din Sighișoara a fost anunțată în tot orașul de ”Toboșarul Cetății și alte personaje din vremuri de demult”.

Amplasat central pe Str. Hermann Oberth nr.16, magazinul are o suprafață totală de 456 metri pătrați și o sală de vânzări de 306 metri pătrați, precum și o parcare proprie cu cinci locuri.

Profi este cel de al doilea mare lanț de retail modern din România, cu magazine în 91 de localități din 36 de județe. Cel mai mare lanț de supermarketuri din țara noastră este Mega Image, cu o rețea de peste 230 de magazine. Retailerul belgian se axează tot mai mult pe dezvoltarea pe segmentul de proximitate, metodă utilizată de Metro prin franciza ”La Doi Pași” și de Carrefour prin rețeaua Express.

(L.N.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank