2013-07-03

Mix Summer Classes și în noile centre Clever Children

Franciza Clever Children atrage din ce în ce mai mulți antreprenori. Rețelei care oferă training-uri pentru copii i s-au alăturat două noi centre.

Începutul verii a adus rețelei Clever Children două noi regiuni: Brașov și Bacău. Primul program educațional derulat de cele două centre este în concordanță cu sezonul în care ne aflăm: ”Mix Summer Classes”. ”Deschiderea noilor centre reprezintă parcursul firesc pe care l-am întrevăzut pentru dezvoltarea rețelei de centre Clever Children pe plan național și o reconfirmare a interesului antreprenorilor și părinților pentru educația de calitate a copiilor”, a declarat pentru portalul Franchising.info.ro Violeta Lupu, Franchise Manager Clever Children.

Doua absolvente ale liceului Pedagogic sunt noii francizati Clever Children Fot. Clever Children

Carmen Marcoci și Liliana Buganu, două dintre deținătoarele centrului Clever Children din Bacău.

Centrul din Bacău este deținut de trei prietene cu experiență în domeniul educațional: Carmen Marcoci, Liliana Buganu și Violeta Durlan. Drumul acestora în aria educației a început cu Liceul Pedagogic, care le-a oferit posibilitatea să-și construiască o carieră în învățământ în calitate de cadre didactice. Toate cele trei prietene au urmat cursuri universitare și post-universitare în domeniul socio-uman. Centrul din Brașov a fost deschis de Laura Cristescu, 34 de ani, absolventă a facultății de Psihologie. În prezent, Laura este Directorul unei sucursale bancare din Brașov.

Laura a ales franciza Clever children datorită interesului pentru dezvoltarea și educația propriului copil. În plus, în Brașov, opțiunile de cursuri pentru copiii cu vârste între 6 și 13 ani erau limitate.

Laura Cristescu din Brasov este noul francizat Clever Children

Conceptul Clever Children se dezvoltă prin franciză pe piața locală, centrele de training pentru copii fiind prezente în 12 locații din România Bucureşti (două centre), Iaşi, Cluj, Argeş, Prahova, Craiova, Constanţa, Mangalia, Chişinău, Bacău și Brașov, cinci dintre acestea fiind inaugurate în acest an.

”Franciza CLEVER children este atractivă pentru antreprenori din mai multe perspective. Unele dintre acestea se regăsesc în alegerea tuturor antreprenorilor care pornesc acest business, și anume faptul că piața de training pentru copii este la început de drum, mai ales în orașele de provincie, iar perspectivele de dezvoltare pe termen mediu și lung sunt încurajatoare și, nu în ultimul rând, dragostea pentru copii și respectul pentru educație. Altele diferă în funcție de experiența și motivația personala a fiecărui francizat, cum ar fi interesul pentru demararea unei afaceri de familie sau extinderea unui business pe care îl dețin deja în educație”, a declarat Violeta Lupu.

Planurile de expansiune ale rețelei Clever Children nu se opresc însă aici. Reprezentanții companiei spun că sunt în discuții cu potențiali francizați din mai multe regiuni ale țării, unde rețeaua nu are acoperire în acest moment. ”Până la sfârșitul anului, ne concentrăm atenția în mod special spre Timișoara, Sibiu, Oradea, Piatra Neamț și Galați”, spune Violeta Lupu. ”În același timp, nu pierdem din vedere extinderea conceptului Clever Children în țările din Europa”.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank