Safety Broker te asigură că ai carburant

Safety Broker dispune în de una dintre cele mai dezvoltate rețele teritoriale de sucursale și agenții, fiind prezentă, cu o echipă de peste 500 de specialiști, în București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Sebeș, Odorheiul Secuiesc și Timișoara.
Joi
25.07.2013
Cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România a lansat prima etapă a parteneriatului strategic încheiat cu Mol România.
 

Safety Broker anunță lansarea campaniei “Asigură-te că ai carburant!”, prima etapă a parteneriatului strategic încheiat cu MOL România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața carburanților din țara noastră, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Astfel, în perioada iulie – decembrie 2013 , posesorii de carduri Multibonus care încheie o poliță de asigurare în rețeaua Safety Broker beneficiază de reduceri speciale ale primei de asigurare.

În plus, orice client sau potențial client Safety Broker, indiferent daca este sau nu posesor al unui card Multibonus MOL, care achiziționeaza asigurări noi pentru care achita o valoare mai mare de 1.000 RON primește automat un card de carburant MOL Green preîncărcat cu 50 ron sau 100 RON, în funcție de valoarea primei plătite. Cardurile sunt valabile în rețeaua de benzinării MOL România.

„Prin intermediul acestei promoții dorim să le fim alături posesorilor de carduri MultiBonus emise de MOL România, cărora suntem mândri să le oferim soluții complete de asigurare la cele mai bune prețuri”, punctează Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. “În plus, ne propunem să oferim beneficii speciale clienților Safety Broker ce achită sume mai mari de 1.000 lei, astfel încât să atragem în fiecare lună circa 15.000 de clienți noi”, spune oficialul Safety.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2012 prime de asigurare de peste 36,3 milioane euro, cu aproximativ 60% mai mult decât la nivelul anului 2011.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe