2013-07-27

Carrefour lansează oficial magazinul său online

Carrefour Online este un proiect care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an și jumătate.

Carrefour a lansat în România primul site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare și de larg consum, magazin anunțat oficial pe 25 iulie, informează un comunicat de presă remis redacției. „Platforma online este un serviciu adus clienților noștri, ajutând astfel la economia de timp pentru cei care au nevoie. Acest nou serviciu se integrează foarte bine în misiunea noastră: „Carrefour, pentru o viață mai bună!” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

Grupul Carrefour lansează oficial în România magazinul său online pentru produse alimentare și de larg consum: www.carrefour-online.ro Fot. Carrefour

„Platforma de comerț online cuprinde în acest moment aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decât la lansarea sa în urmă cu 3 luni. Lucrăm în mod continuu la extinderea gamei de produse puse la dispoziția clienților noștri” a afirmat în cadrul unei conferințe de presă Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

În urma plasării unei comenzi online, o echipă de profesioniști face selecția produselor din magazin, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu: prospețimea și integritatea produselor proaspete, termenele de valabilitate cât mai extinse și ambalarea specifică diferitelor tipuri de produse.

Platforma online este construită pe o bază de date care conține poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare și de depozitare, indicații specifice de pe ambalaje, caracteristici nutriționale și alte informații legate de locul de proveniență sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 121 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank