Carrefour lansează oficial magazinul său online

„Platforma de comerț online cuprinde în acest moment aproximativ 10.000 de produse, cu 3.000 mai multe decât la lansarea sa în urmă cu 3 luni. Lucrăm în mod continuu la extinderea gamei de produse puse la dispoziția clienților noștri” a afirmat în cadrul unei conferințe de presă Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.
Sâmbătă
27.07.2013
Carrefour Online este un proiect care a antrenat echipe din arii diferite de specializare, timp de un an și jumătate.
 

Carrefour a lansat în România primul site de cumpărături online cu livrare la domiciliu pe partea de produse alimentare și de larg consum, magazin anunțat oficial pe 25 iulie, informează un comunicat de presă remis redacției. „Platforma online este un serviciu adus clienților noștri, ajutând astfel la economia de timp pentru cei care au nevoie. Acest nou serviciu se integrează foarte bine în misiunea noastră: „Carrefour, pentru o viață mai bună!” a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

În urma plasării unei comenzi online, o echipă de profesioniști face selecția produselor din magazin, acordând o atenție deosebită fiecărui detaliu: prospețimea și integritatea produselor proaspete, termenele de valabilitate cât mai extinse și ambalarea specifică diferitelor tipuri de produse.

Platforma online este construită pe o bază de date care conține poze cu produse, ingrediente, sfaturi de utilizare și de depozitare, indicații specifice de pe ambalaje, caracteristici nutriționale și alte informații legate de locul de proveniență sau de tipul de produs – bio, dietetic, etc.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. În România, Grupul Carrefour numără 121 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri „Carrefour”, 69 de supermarket-uri „Market”, 28 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015