Reorganizare de succes pentru Fornetti România

La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.
Marţi
30.07.2013
Una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite francize din România a înregistrat rezultate pozitive în primul an de reorganizare.
 

Fornetti România, compania înfiinţată în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft, aflată în reorganizare juridică de la data de 31 mai 2012, a înregistrat rezultate pozitive în primul an de reorganizare. “Acest fapt, precum şi achitarea datoriilor asumate a determinat Comitetul Creditorilor, reunit în luna iulie 2013, să aprobe Raportul aferent acestei perioade”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Fornetti România îşi asumă angajamentele stipulate în Planul de Reorganizare aprobat de creditori şi continuă implementarea noilor strategii, deschideri de noi magazine şi cercetare în calitatea produselor.

Franciza Fornetti
Pentru a te alătura reţelei Fornetti ai nevoie de 3.000 de euro, reprezentând taxa de franciză. Odată cu achitarea acesteia, Fornetti România asigură fiecărui partener, în mod gratuit, mobilierul necesar decorării magazinului, cuptoarele, afișele de promovare a produselor, etichetele de prețuri, reclamele luminoase, asistență și consultanță.

”Când un nou membru se alătură francizei Fornetti, avem grijă să oferim toate condițiile necesare dezvoltării unei afaceri de succes și garantăm apartenența la un sistem unitar și sigur”, dau asigurări reprezentanții companiei. În prezent, rețeaua Fornetti numără peste 620 de magazine pe piața locală, toate deschise în sistem de franciză.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe