Reorganizare de succes pentru Fornetti România

La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.
Marți
30.07.2013
Una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite francize din România a înregistrat rezultate pozitive în primul an de reorganizare.
 

Fornetti România, compania înfiinţată în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft, aflată în reorganizare juridică de la data de 31 mai 2012, a înregistrat rezultate pozitive în primul an de reorganizare. “Acest fapt, precum şi achitarea datoriilor asumate a determinat Comitetul Creditorilor, reunit în luna iulie 2013, să aprobe Raportul aferent acestei perioade”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Fornetti România îşi asumă angajamentele stipulate în Planul de Reorganizare aprobat de creditori şi continuă implementarea noilor strategii, deschideri de noi magazine şi cercetare în calitatea produselor.

Franciza Fornetti
Pentru a te alătura reţelei Fornetti ai nevoie de 3.000 de euro, reprezentând taxa de franciză. Odată cu achitarea acesteia, Fornetti România asigură fiecărui partener, în mod gratuit, mobilierul necesar decorării magazinului, cuptoarele, afișele de promovare a produselor, etichetele de prețuri, reclamele luminoase, asistență și consultanță.

”Când un nou membru se alătură francizei Fornetti, avem grijă să oferim toate condițiile necesare dezvoltării unei afaceri de succes și garantăm apartenența la un sistem unitar și sigur”, dau asigurări reprezentanții companiei. În prezent, rețeaua Fornetti numără peste 620 de magazine pe piața locală, toate deschise în sistem de franciză.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015