Investiție de 1.700.000 lei în piața mobilei

În 2012, românii au cumpărat peste 5000 de bucătării din programul Gazelle, gama premium de bucătării LEM’S.
Luni
05.08.2013
Lemet a deschis un nou magazin Lem’s în nordul Moldovei și a ajuns la o suprafață totală de retail, la nivelul întregii țări, de peste 65.000 de mp.
 

Ne este greu să ne debarasăm de multe lucruri din viața noastră. Mobila este unul dintre ele. Cert este că dacă vrem să ne cumpărăm piese noi de mobilier, avem de unde alege.

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, care se extinde și în sistem de franciză, a inaugurat un magazin LEM’S, informează un comunicat de presă al companiei. În prima jumătate a anului au fost deschise șase magazine LEM’S în orașe mari precum Constanța, Pitești sau Sighetu Marmației. De data aceasta LEM’S ajunge în nord-vestul țării și deschide un nou magazin la Rădăuți, județul Suceava, în urma unei investiții de circa 1.700.000 lei. Cu acest spaţiu comercial deschis în Rădăuți, reţeaua LEM’S are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

”Magazinul de la Rădăuți este ce-l de-al 8-lea magazin deschis anul acesta, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte șapte unități. Extinderea rețelei de magazine LEM’S continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase. Toate unitățile deschise anul acesta au peste 800 mp, majoritatea fiind localizate în centre comerciale noi” a declarat Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei.

Fabrica de mobilă Lemet din Câmpina este o afacere de familie, fondată în anul 1991. Magazinele din rețeaua de vânzare a produselor fabricii Lemet funcționează sub denumirea Lem's. Compania are în prezent peste 100 de magazine, cea mai mare parte din acestea fiind operate în sistem de franciză. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Pe piața locală de mobilă concurează companii ca IKEA, Elvila, kika, Lemet, Mobexepert, Casa Rusu, Neoset, o parte dintre acestea extinzându-se și în sistem de franciză. În afară de Lemet și Casa Rusu a anunțat că își va extinde rețeaua de magazine în acest an: 19 unități noi, dintre care aproximativ jumătate vor fi francize.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015