2013-08-05

Două francize se alătură rețelei Express

Carrefour deschide noi magazine în sistem de franciză împreună cu doi parteneri: RostCom și Tratidional Ecologic.

Grupul Carrefour în România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate în franciză: Express RostCom Avantgarden în Brașov, prin colaborarea cu RostCom, rețea cunoscută pe piața din Brașov, respectiv Express Pipera-Tunari nr. 34 în Voluntari, prin colaborarea cu Traditional Ecologic, informează un comunicat de presă remis redacției. Numărul de unități în acest format se ridică la 30, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 27 în franciză.

Carrefour Express Pipera-Tunari nr. 34 se află pe Șoseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafață de 60 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse. Fot. Carrefour Romania

Express Pipera-Tunari nr. 34 se află pe Șoseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafață de 60 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express RostCom Avantgarden se află în cartierul Avantgarden 3 Brașov, are o suprafață de 160 mp. și însumează aproximativ 3.000 de produse.

”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România”, se precizează în comunicat.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 124 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”, 69 supermarketuri „Market”, 30 magazine de proximitate „Express”, 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Tot pe comerțul de proximitate mizează și retailerii Metro, prin franciza ”La Doi Pași” și Mega Image, prin conceptul Shop&Go. Franciza ”La Doi Pași” numără peste 600 de unități, iar Mega Image a ajuns la 239 de magazine sub brand-urile Mega Image (145) și Shop&Go (94), urmând să mai deschidă alte opt magazine noi în luna august.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank