2013-08-09

Carpisa, franciza câștigătoare made in Italy

Poți câștiga și tu cu ajutorul acestui brand dacă mergi pe 9 august în noul magazin Carpisa din Iulius Mall Cluj. Inaugurările din acest an nu se opresc aici.

Ce îți vine prima oară în minte când te gândești la Italia? O poveste de succes made in Italy este și brand-ul de genți și accesorii Carpisa, cunoscut la nivel internațional cu un logo reprezentând o broască țestoasă. Cu ajutorul francizei, Carpisa a reușit să cucerească treptat noi teritorii. În octombrie 2012, brand-ul intra și pe piața din România, odată cu inaugurarea magazinului din AFI Palace Cotroceni din București. Anul acesta, Carpisa a deschis alte două unități pe piața locală, în centrul comercial Băneasa Shopping City din Capitală și în City Park Mall Constanța, iar inaugurările nu se opresc aici. Pe 9 august, Carpisa își deschide ușile în Iulius Mall Cluj, într-un spațiu de 70 mp, unde își întâmpină clientele cu multe surprize.

O poveste de succes made in Italy este și brand-ul de genți și accesorii Carpisa, cunoscut la nivel internațional cu un logo reprezentând o broască țestoasă Fot. Carpisa

Fashion tip: dacă porți sacouri elegante, cămăși sau tricouri evită gențile pe umăr. În cazul sacourilor și cămășilor formează o încrețitură inestetică, iar în cazul tricoului scot negativ în evidență bustul.

”Vom oferi, ca la fiecare deschidere, posibilitatea de a participa la o tombolă, unde premiul constă într-un City-Break în doi la Roma. Nu trebuie decât să achiziționezi un produs de minimum 100 lei. De asemenea, primii clienți vor primi și mici cadouri surpriză. Atracția principală a magazinului va fi superba colecție de toamnă, dar pentru că sezonul estival nu s-a încheiat încă, vom avea și produse ideale pentru călătorie și vacanța de vară: genți de voiaj, valize, genți de plajă”, a declarat pentru Franchising.info.ro Anatolie Tighinean, administratorul FIG Trade Romania SRL, compania care deține drepturile francizei Carpisa pe piața românească.

Prețul mediu al genților Carpisa este de circa 149 de lei, iar cele mai scumpe produse depășesc foarte rar prețul de 450 de lei. Din această toamnă, brand-ul numit pentru a cincea oară “Retailerul anului în Italia” la categoria genți și accesorii, va ajunge și în centrul comercial AFI Palace Ploiești. ”Brand-ul a fost extrem de bine primit pe piața românească, el fiind cunoscut deja de multă lume din Italia. Din reacțiile avute în magazine și în mediile de socializare suntem foarte optimiști în ce privește penetrarea brand-ului pe piata românească”, spune Anatolie Tighinean.

Fondat în urmă cu 12 ani, brand-ul Carpisa a devenit un nume important în piața francizei, numărând în prezent peste 600 magazine în Italia, Franța, Spania, Elveția, Marea Britanie, Serbia, Germania, Grecia, Polonia, Spania, Emiratele Arabe și Kuweit și în alte peste 20 de țări.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank