Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din Romania cu o rețea ce cuprinde 239 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orase, sub mărcile Mega Image (145) și Shop&Go (94).
Marţi
13.08.2013
Lanțul autohton Gulliver, format din nouă magazine, a încheiat parteneriate cu doi dintre cei mai cunoscuți retaileri din România.
 

Unul dintre retaileri este Carrefour. Grupul francez a preluat patru magazine Gulliver și a transformat deja două dintre acestea în franciza Express. De altfel, pentru dezvoltarea pe segmentul de proximitate, Carrefour a încheiat parteneriate și cu alți parteneri locali, cum ar fi Angst, RostCom, Traditional Ecologic.

Un alt retailer care a încheiat un parteneriat cu rețeaua Gulliver este Mega Image. Retailerul belgian a preluat celelalte cinci unități ale brand-ului. ”Toate magazinele vor fi remodelate până la finalul lunii octombrie”, se arată într-un comunicat de presă al grupului belgian.

Preluarea magazinelor Gulliver face parte din strategia de extindere pe segmentul de proximitate a celor doi retaileri. Metro și Profi au atacat la rândul lor segmentul de proximitate, prin franciza ”La Doi Pași”, respectiv conceptul ”City”.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015