Franciza care te scoate în relief

În cazul tratamentului de renunțare la fumat, prin stimularea anumitor zone ale corpului relaționate cu necesitatea de nicotină, corpul intră într-o stare de relaxare profundă și se ativeaza circulatia, crescând secreția de endorfine și obtinând saturația receptorilor de nicotină, astfel încât simptomele comune de sevraj să fie reduse la minimum.
Joi
15.08.2013
În acest an pe piața românească și-a făcut apariția o franciză germană care ne ajută să renunțăm la fumat cu ajutorul unei terapii sof-laser.
 

”Cel mai important lucru pentru o persoană care vrea să se lase de fumat este să-și găsească propriile motive pentru care dorește să renunțe la fumat și să se vadă în viitor ca o persoană nefumătoare”, spun reprezentanții Relief, concept care a apărut pe piața din România în luna mai a acestui an. Primul centru a fost deschis la Pitești, însă reprezentații companiei vor să extindă brand-ul prin franciză la nivelul întregii țări și să ofere noi tratamente.

În prezent, centrul Relief din țara noastră oferă patru tratamente: Renunțare la fumat, cu sau fără control de greutate, Scădere în greutate și Antistres. Tratamentele au la baza o terapie soft-laser, neinvazivă, nedureroasă și fără efecte secundare. ”Echipa Relief investighează în permanență noi tratamente, astfel încât, în viitorul apropiat, vom include alte două tratamente, împotriva migrenelor și a rinitei alergice. Ne dorim să contribuim la conștientizarea populației de efectele nocive ale tutunului, excesului de greutate și stresului”, au declarat pentru portalul Franchising.info.ro reprezentanții Relief.

În urma chestionării a circa 1.000 de fumători români, a rezultat că fumătorii din România fumează săptămânal între 70 și 140 de țigări (10 - 20 de țigări/zi). Mai bine de jumătate dintre aceștia (56,3%) au declarat că și-au propus să renunțe la acest obicei în anul următor. Reprezentanții Relief ne explică în ce constă tratamentul pentru renunțarea la fumat aplicat în cadrul centrului:

”Metoda constă în fotostimularea unor zone ale corpului cu laser de tip 5 soft-laser (intensitate scăzută), reducând sau eliminând simptomele de abstinență. Este o metodă bazată pe acupunctură, dar mai avansată și nu este necesară perforarea pielii. Este o tehnică germană, fără medicamente, fără durere, fără efecte secundare și se realizează într-o singură sesiune”.

Relief este o franciză germană, care funcționează de peste 10 ani în Europa. Capitalul necesar deschiderii unui centru relief este de 12.500 euro (+TVA). ”Printre condițiile necesare pentru a deveni partenere Relief menționăm seriozitatea și munca în echipă”, spun reprezentanții Relief.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe