Două noi magazine Comtesse du Barry în România

Le Manoir deţine 6 magazine Comtesse du Barry pe piaţa locală.
Marţi
22.05.2012
Românii pot cumpără produse gastronomice franţuzeşti din 6 magazine Comtesse du Barry deschise de compania Le Manoir pe piaţa locală.
 

Unul dintre magazine se află în cartierul Primăverii din Bucureşti iar celălalt la Cluj. Potrivit www.evz.ro, în primul an, compania Le Manoir estimează pentru magazinul din cartierul Primăverii vânzări de aproximativ 450.000 de euro. Magazinul din Bucureşti a fost deschis în regim de franciză în urma unei investiţii de aproximativ 200.000 de euro. Pentru deschiderea unităţii de la Cluj, în regim de semi-franciză, a fost necesară o investiţie similară, tot de 200.000 de euro, potrivit www.wall-street.ro.

Le Manoir a deschis primul magazin Comtesse du Barry în România în anul 2006. În prezent, compania deţine 6 unităţi Comtesse du Barry pe piaţa autohtonă: 3 în Bucureşti şi câte unul în Constanţa, Timişoara şi Cluj. La Manoir a fost înfiinţată cu scopul de a importa şi prezinta în ţara noastră vinuri şi produse gastronomice premium, cum ar fi: foie gras, trufe, somon afumat, caviar etc.

Brandul Comtesse du Barry a fost inventat de soţii Joseph şi Gabrielle Dubarry în anul 1908. Primul magazin care vindea exclusiv produse Comtesse du Barry a fost lansat în anul 1975.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe