Legenda celor patru culori ale noului logo Geta Voinea Factory: galben: hair, roșu: nails, albastru: beauty, verde: products.
Marţi
20.08.2013
De ziua ei, pe 29 august, maestra coafurilor, Geta Voinea le aduce iubitorilor de styling un nou concept de salon în București.
 

”Când vrei și poți, chiar și cele mai îndrăznețe vise pot deveni realitate”, ne spune în cartea ”De-a fir a păr...cu Geta Voinea” una dintre cele mai de succes femei din România: binecunoscuta stilistă Geta Voinea. Motto-ul de mai sus se încadrează perfect în profilul hair stilistei: Geta conduce o rețea de succes de saloane de înfrumusețare, a moderat propriile emisiuni TV și ne-a oferit cele mai bune sfaturi pentru îngrijirea părului. Planurile hair stilistei nu se opresc însă aici. Următorul proiect al Getei va prinde viață pe 29 august, când este și ziua de naștere a stilistei. Este vorba despre un nou concept de salon, Geta Voinea Factory, care va fi deschis în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din București.

“Salonul din AFI Palace Cotroceni va fi cel mai mare salon Geta Voinea”, a declarat pentru Franchising.info.ro Maurits Dohmen, General Manager Geta Voinea Hair and Beauty Salon. “Având un spațiu extins, vom putea oferi aceleași servicii de calitate unui număr mai mare de clienți, ceea ce implică automat și un număr mare de stiliști. Noul concept funcționează de fapt ca o adevărată fabrică a industriei înfrumusețării. Avem și un nou logo, reprezentat cu 4 culori, conectate la serviciile pe care le oferim”.

Dacă vrei să mergi la noul salon Geta Voinea nu ai nevoie de programare. Având un număr mare de angajați, perioada de așteptare va fi de maximum 30 de minute, iar amplasarea acestuia, în interiorul unui mall își oferă suficiente opțiuni pentru petrecerea timpului. Noul salon vine și cu o grilă atractivă de prețuri. ”Dacă îți cumperi un card de membru, fiecare serviciu costă 20 de lei. Dacă nu ai card de membru, serviciul costă 25 de lei”, explică Maurits Dohmen.

Din anul 2003, Geta Voinea operează exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele Geta Voinea Hair and Beauty Salon. În urmă cu aproximativ doi ani, hair stilista s-a hotărât să extindă rețeaua ”Geta Voinea” și a lansat un program prin care oferă licența brand-ului.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe