Training-urile adresate francizorilor vor avea loc în perioada 16.09.2013-17.09.2013 și 21.11.2013-22.11.2013, iar cele destinate francizorilor în perioada 4.10.2013-5.10.2013 și 29.11-30.11.2013. Detalii pe: www.franczyza.eu.
Luni
26.08.2013
Pentru a-i ajuta pe francizorii și francizații din Polonia, PROFIT system organizează training-uri destinate antreprenorilor care vor să se alăture unei francize.
 

”Dacă ai ales o franciză pentru începerea/dezvoltarea unui business și vrei să eviți greșelile de start-up, aplică acum la programul nostru. Avocați și consultanți financiari te vor învăța ce trebuie să întrebi francizorul înainte să semnezi contractul”. Așa sună mesajul prin care PROFIT system invită toți antreprenorii din Polonia să se alăture unui seminar profesional, care va avea loc în această toamnă, la Academia de Franciză PROFIT system din Polonia.

Academia de franciză cuprinde o serie de programe de dezvoltare profesională, adresate francizaților, francizorilor și antreprenorilor individuali, organizate de compania poloneză de consultanță PROFIT system. Compania ocupă de mulți ani prima poziție în topul firmelor care oferă servicii pentru dezvoltarea afacerilor în franciză în Europa Centrală și de Est, lucru demonstrat și de extinderea acesteia din ultimii ani. PROFIT system operează în prezent în 8 țări din regiune, iar de anul trecut și în România.

Prin intermediul Academiei, PROFIT system sprijină antreprenorii care vor să se alăture unui sistem de franciză. Participanții vor învăța cum să-și dezvolte un model de business și cum să-și desfășoare activitatea sub numele unui brand cunoscut. Academia găzduiește traineri experimentați, experți și consultanți din piața francizei. Cursurile nu se desfășoară într-un mod formal. Participanții vor învăța cum funcționează o franciză și ce reguli trebuie să respecte cei care se alătură pieței de franciză, toate cursurile fiind organizate pornind de la exemple din viața de zi cu zi.

Academia de Franciză PROFIT system este o continuare a proiectului ”O șansă pentru dezvoltarea companiilor poloneze”, care a primit un sprijin semnificativ din partea instituțiilor guvernamentale. Proiectul a fost lansat de Agențiile Poloneze de Stat pentru Dezvoltarea Întreprinderilor și a fost co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European. De doi ani, cursurile Academiei sunt urmate de peste 500 de antreprenori interesați de franciză. Datorită experienței trainerilor și experților în domeniul francizei, programul va putea ajuta un număr mai mare de antreprenori care vor să-și dezvolte afacerea în sistem de franciză.

”Acest training ne-a ajutat de fiecare dată să ne extindem cunoștințele din domeniul francizei. De asemenea, este minunat să ai ocazia să-ți împărtășești experiența cu reprezentanți ai aceleiași industrii. Totuși, cel mai important lucru rămâne faptul că putem primi sfaturi competente și să acumulăm mai multe cunoștințe din aria juridică a francizei. Când ne-am gândit să cumpărăm o franciză ne-a plăcut conceptul companiei Socatots, care era deja cunoscut în 55 de țări din întreaga lume. Astfel, am decis să dezvoltăm acest program în Polonia”, spune Przemysław Olewnik, CEO Socatots Polska și, totodată, unul dintre participanții la cursurile Academiei.

”Cunoștințele pe care le-am acumulat în cadrul workshop-ului m-au ajutat de la început: am știu ce întrebări să-i pun francizorului pentru a evita suprizele care puteau să apară în viitor”, explică Joanna Cieski, participant la training-uri și co-proprietara FitCurves, unul dintre cele mai importante sisteme de franciză care au intrat pe piața poloneză.

Training-urile pentru francizori organizate în cadrul Academiei de Franciză PROFIT system au ca scop să-i învețe pe participanți cum să-și dezvolte un model de franciză sau cum să-și îmbunătățească sistemul deja existent. Programul va fi completat de un studiu de caz în care participanții își vor putea prezenta propriile experiențe și vor învăța cum să evite erorile rezultate dintr-un management sărac al rețelei de franciză.

Viitorii francizați vor învăța ce criterii trebuie să aibă în vedere când aleg o franciză și cum pot să-și dea seama de credibilitatea francizorului. Programul include și alte secțiuni în care li se vor explica cum pot purta negocieri profesionale, care sunt cele mai avansate tehnici de vânzări și cum își pot manageria personalul pentru a avea cele mai bune rezultate.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe