Skinial corectează sau șterge tatuajele

Ne-am amuzat copios când am văzut tatuaje scrise greșit. Iată că în prezent, greșeala nu mai este definită. Centrele Skinial oferă și servicii pentru corectarea tatuajelor.
Miercuri
28.08.2013
Tatuajele nu le fac pe femei mai atrăgătoare, arată un studiu recent. Vezi o afacere în îndepărtarea tatuajelor? Atunci, franciza Skinial e potrivită pentru tine.
 

Tatuarea este o tradiție care datează de mii de ani și are diferite semnificații în funcție de cultură. Concluziile unui studiu realizat de oamenii de știință francezi s-ar putea să nu fie însă pe placul tinerelor. Potrivit cercetătorilor, tinerele tatuate sunt mai receptive la avansurile bărbaților, scrie Descoperă.ro. Mai mult decât atât, bărbații implicați în studiu, nu au considerat că tatuajele le fac pe femei mai atrăgătoare.

În prezent există metode pentru înlăturarea acestora, însă sunt foarte dureroase, lasă cicatrici și pot afecta organismul uman. Skinial, un concept german, vine cu o nouă soluție pentru îndepărtarea tatuajelor, fără folosirea laserului. ”În centrele Skinial îndepărtăm tatuajele fără laser prin intermediul unui lichid fiziologic, natural care are proprietatea de a îndepărta culoarea. Este o metodă mult mai puțin dureroasă decât tatuarea în sine”, spun reprezentanții companiei.

Centrele Skinial pot fi găsite în Germania, Suedia, Austria, Slovacia, Italia, Franța, Brazilia, Australia. Skinial vrea să se dezvolte prin franciză și în România, iar în prezent este în căutare de parteneri. Compania este în căutarea unui master francizat care va beneficia de exclusivitate teritorială și dreptul de a vinde franciza în următorii 10 ani. Detalii despre franciza Skinial găsești în catalogul nostru de franciză.

Skinial poate fi profitabil și ca un serviciu suplimentar al unei clinici de înfrumusețare, dar poate fi văzut și ca un start-up de succes, sau, de ce nu, ca un al doilea job al unui antreprenor.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe