H&M Home aduce decorațiuni interioare în Promenada

Colecţia H&M Home cuprinde o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat etc) la produse decorative din sticlă sau inox.
Miercuri
04.09.2013
Noul centru comercial din București le oferă retailerilor posibilitatea să-și extindă rețelele de magazine și, cum e cazul H&M, să le diversifice.
 

Pe 17 octombrie, H&M deschide cel de-al 26-lea magazin din România, în cadrul noului centru comercial Promenada din Floreasca, București. Acesta va fi primul magazin din țara noastră care va oferi colecția de decorațiuni interioare H&M Home.

"Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M - acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România", a declarat Ralf Wein, Country Manager, H&M.

Noul magazin H&M va avea o suprafață de peste 2.300 mp și va oferi pe lângă colecţia H&M Home, articole vestimentare și accesorii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii. Natura este principala sursă de inspirație a designerilor H&M Home. Textilele sunt imprimate cu ramuri de copaci, flori, bufnițe etc.

Și principalul concurent H&M de pe piața locală, Zara, parte a grupului Inditex, oferă românilor colecțiile Zara Home în magazinul situat în Piața Unirii din București.

Compania H&M (Hennes&Mauritz) a fost fondată în anul 1947, în Suedia, şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Retailerul suedez are peste 2.900 de magazine în 49 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză. H&M a intrat pe piața din România în luna martie a anului 2011, când a inaugurat prima locație în mall-ul AFI Palace Cotroceni din București. La finalul lunii august H&M a inaugurat și primul magazin din Serbia, în mall-ul Delta City din Belgrad. Peste 2.500 de persoane s-au strâns la ușile magazinului pentru e beneficia de discount-urile oferite primilor cumpărători.

(L.N.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015