2013-09-12

Franciza Express în trei noi locații

Carrefour continuă dezvoltarea pe segmentul de proximitate axându-se în principal, ca unul dintre principalii concurenți, Mega Image, pe zona Capitalei.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic - Express Unirii și Express Chișinău în București respectiv, prin colaborarea cu RostCom - Express RostCom Mircea cel Bătrân în Brașov. Numărul de unități în acest format se ridică la 35, dintre care 3 magazine operate în sistem integrat și 32 în franciză.

Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză Fot. Carrefour Romania

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 129 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 69 supermarketuri „Market”; 35 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro .

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. ”Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Mega Image, unul dintre principalii concurenți Carrefour pe segmentul de proximitate, a deschis un număr impresionant de magazine în Capitală, sub mărcile Mega Image și Shop&Go. Rețeaua retailerului a ajuns la 249 de unități. Mâine, 13 septembrie, Mega Image va deschide două noi magazine, urmând ca până la finalul lunii să inaugureze alte trei unități.

Metro a atacat segmentul de proximitate în mai multe localități, inclusiv în zonele rurale. Rețeaua de franciză a retailerului, ”La Doi Pași”, numără peste 700 de unități, urmând ca până la finalul anului să ajungă la 1.000 de magazine.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank