2013-09-13

McCafé în Timişoara

Noul McCafé este cel de-al de-al nouălea din România. Primul McCafé din ţară a fost deschis în decembrie 2010, în restaurantul McDonald’s din magazinul Unirea.

McDonald’s România a inaugurat în incinta restaurantului McDonald’s Stadion din Timișoara, prima cafenea McCafé din oraş, se arată într-un comunicat de presă al lanțului de fast-food. „Urmând un concept modern şi respectând standardele înalte de operare ale companiei, cafenelele McCafé completează perfect restaurantele McDonald’s, oferindu-le o notă de unicitate în rândul celorlalte restaurante cu servire rapidă din România. De altfel, atât prin iniţiativele de extindere la nivel local ale lanţului de cafenele McCafé, cât şi prin alte proiecte centrate pe dezvoltare, continuăm să reconfirmăm faptul că McDonald’s este o companie condusă constant de dorinţa de a evolua şi de a le oferi consumatorilor experienţe inedite", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

McCafe Fot. Franchising.pl

Lansarea lanţului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 - odată cu deschiderea primului McCafé din ţară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, Bucureşti.

McDonald’s deţine 65 de restaurante în 21 de oraşe – 31 de restaurante în Bucureşti şi 34 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.

Primul restaurant McDonald's din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească. În același an, McDonald's a adus în țara noastră și conceptul Drive-Thru, de servire a clienților direct din mașină.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank