2013-09-23

Al 13-lea pas e cu noroc?

Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de pantofi şi accesorii, își extinde lanțul de magazine în AFI Palace Ploiești.

O femeie nu are niciodată prea multe perechi de pantofi. Se pare că acesta este și principiul pe care se bazează retailerii de încălţăminte prezenți pe piața locală, care ne oferă locații numeroase de unde putem să ne alegem încălțările. Il Passo, unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni de pantofi şi accesorii, își extinde lanțul de magazine în AFI Palace Ploiești, ajungând astfel la 13 unități operate în întreaga țară. Magazinul va fi inaugurat pe 3 octombrie, odată cu deschiderea oficială a mall-ului, în urma unei investiții totale de 110.000 de euro.

pantofi Fot. IL PASSO

Deschiderea magazinului din Ploiești vine după ce în anul 2012 IL PASSO și-a extins rețeaua de magazine cu două unități în Craiova (Electroputere Park), respectiv în Iași (Palas Mall) și cu un outlet în București (Fashion House Militari), a căror investiție totală a depășit 400.000 de euro.

Cu o suprafață de 74 mp, acesta este prima unitate a retailerului din Ploiești. Locația va oferi spre vânzare peste 500 de modele de încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, produse ce fac parte din colecția de toamnă – iarnă 2013 / 2014.

“Deschiderea magazinului din AFI Palace Ploiești reprezintă un pas natural în strategia de dezvoltare a companiei, fiind prima unitate pe care o inaugurăm în orașul prahovean. Ploieștiul este un pol comercial important, cu un public ce pune accentul pe calitate și design, trăsături ce definesc produsele IL PASSO”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner IL PASSO.

În prezent, IL PASSO operează 12 magazine deschise în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara și Craiova. Reţeaua de distribuţie este completată de outlet-ul din Fashion House Militari și de magazinul online lansat în 2011.

Piața de încălțăminte din România este împărțită între retaileri autohtoni și străini, unii dintre aceștia dezvoltându-se și în sistem de franciză. Cele mai cunoscute brand-uri care îi încalță pe români sunt: Benvenuti, Il Paso, Musette, Geox, Aldo, Deichmann, Leonardo și nou intratul CCC.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank