Culoarea dominantă a semnalisticii exterioare a magazinelor Profi City nu mai este roșul, ci verdele.
Joi
03.10.2013
Retailerii se întrec în extinderea rețelelor de magazine care pot fi administrate de parteneri externi. Cel mai recent anunț a fost făcut de reprezentanții Profi.
 

La o săptămână după ce a deschis cel de-al cincilea magazin standard din municipiul Brașov, Profi inaugurează astăzi și prima sa unitate în format City din această localitate. Rețeaua retailerului a ajuns la 179 de magazine la nivel național, dintre care 8 în județul Brașov. ”Profi City din Brașov este situat pe Calea București nr. 90 și ocupă o suprafață totală de 371 mp, având o sală de vânzări de 230 mp”, informează un comunicat de presă remis redacției.

Numărul total al unităților Profi City a ajuns la nouă, dintre care șase în municipiul Cluj, două în Capitală și una în Brașov. Aceste magazine urbane de format mic oferă avantajul proximității și totodată reprezintă o șansă pentru cei care vor să-și administreze propriul magazin.

”Comercianții care vor să-și conducă propria afacere, dar nu dispun de banii și de toate cunoștințele necesare pentru a face bine acest lucru, vor fi sprijiniți de Profi, care, la rândul său, pentru a asigura succesul afacerii, va beneficia de experiența și de cunoștințele lor comerciale”, a declarat la lansarea acestui format de magazin Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food.

Profi City nu este singurul tip de parteneriat care poate fi oferit comercianților care vor să-și deschidă un magazin sub tutela unui retailer cunoscut. Mega Image, Metro și Carrefour oferă antreprenorilor în regim de franciză brand-urile Shop&Go, La Doi Pași și Express.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015