2013-10-03

Comercianții au de unde alege

Retailerii se întrec în extinderea rețelelor de magazine care pot fi administrate de parteneri externi. Cel mai recent anunț a fost făcut de reprezentanții Profi.

La o săptămână după ce a deschis cel de-al cincilea magazin standard din municipiul Brașov, Profi inaugurează astăzi și prima sa unitate în format City din această localitate. Rețeaua retailerului a ajuns la 179 de magazine la nivel național, dintre care 8 în județul Brașov. ”Profi City din Brașov este situat pe Calea București nr. 90 și ocupă o suprafață totală de 371 mp, având o sală de vânzări de 230 mp”, informează un comunicat de presă remis redacției.

Profi Fot. Profi

Culoarea dominantă a semnalisticii exterioare a magazinelor Profi City nu mai este roșul, ci verdele.

Numărul total al unităților Profi City a ajuns la nouă, dintre care șase în municipiul Cluj, două în Capitală și una în Brașov. Aceste magazine urbane de format mic oferă avantajul proximității și totodată reprezintă o șansă pentru cei care vor să-și administreze propriul magazin.

”Comercianții care vor să-și conducă propria afacere, dar nu dispun de banii și de toate cunoștințele necesare pentru a face bine acest lucru, vor fi sprijiniți de Profi, care, la rândul său, pentru a asigura succesul afacerii, va beneficia de experiența și de cunoștințele lor comerciale”, a declarat la lansarea acestui format de magazin Pawel Musial, Directorul general Profi Rom Food.

Profi City nu este singurul tip de parteneriat care poate fi oferit comercianților care vor să-și deschidă un magazin sub tutela unui retailer cunoscut. Mega Image, Metro și Carrefour oferă antreprenorilor în regim de franciză brand-urile Shop&Go, La Doi Pași și Express.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank