2013-10-11

Direcția Carrefour? Moldova

În această săptămână retailerul a stopat anunțurile de extindere a francizei Express însă a deschis două noi Carrefour Market în regiunea de est a țării.

Primul dintre acestea a fost inaugurat pe 8 octombrie, în orașul Moinești din județul Bacău. Noul supermarket, Market Str. Tudor Vladimirescu, situat pe strada cu același nume, din proximitatea autogarei orașului Moinești, oferă peste 4.000 de produse, dintre care 1.000 de articole Carrefour.

Carrefour Express Pipera-Tunari nr. 34 se află pe Șoseaua Pipera –Tunari nr. 34D, are o suprafață de 60 mp. și însumează aproximativ 1.500 de produse. Fot. Carrefour Romania

Market Sălciilor este cel de-al treilea supermarket Carrefour din Iași.

Pe 10 octombrie, retailerul a deschis cel de-al 71-lea Market Carrefour al rețelei, tot în Moldova, de data aceasta în Iași. ”Market oferă în gama sa peste 1.000 de produse marcă proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. În România, Grupul Carrefour numără 135 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 71 supermarket-uri „Market”, 39 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Segmentul de proximitate pare să fie preferatul retailerilor în ultima perioadă, fiind atacat și de retaileri ca Profi, Mega Image, Metro dar și de grupul german Rewe care a anunțat că vrea să ajungă la un număr de 400 de magazine Penny Market și XXL Mega Discount în România.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank