2013-10-17

Lumea jucăriilor Jumbo în România

Săptămâna aceasta retailerul grec de jucării deschide primul magazin din țara noastră, în Timișoara. Următoarea unitate va fi inaugurată în Capitală.

Când ne gândim la Grecia ne vin în minte plajele cu nisip fin și marea de un albastru care îți intră direct în suflet. În curând, vom asocia Grecia și cu o lume minunată, de care ne amintim cu drag: lumea copiilor. Vineri, 18 octombrie, retailerul grec de jucării, produse pentru copii și decorațiuni interioare Jumbo deschide primul magazin din România, scrie OraDeTimis.ro . Acesta este amplasat lângă Aeroportul International Traian Vuia și are o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați.

Jumbo deschide primul magazin din Romania Fot. Jumbo Gr

Magazinele Jumbo vând produse pentru bebeluși și copii, jucării, dar și diverse decorațiuni interioare pentru cei care ne comportăm ca niște ”copii mari”.

În luna noiembrie va fi deschis magazinul Jumbo din Capitală, pe Bulevardul Theodor Pallady. Retailerul are planuri ambițioase pentru piața din România unde vrea să ajungă la o rețea de 12-18 magazine.

Un magazin Jumbo are în jur de 2.500 de produse, la un preț mediu de 4,99 Eur (aproximativ 22 de lei), împărțite în mai multe categorii: jucării și alte articole dedicate bebelușilor și copiilor, decorațiuni pentru locuință și produse sezoniere.

Fondată în anul 1986, la Atena, rețeaua Jumbo numără 62 de magazine, dintre care 51 în Grecia, 3 în Cipru și 8 în Bulgaria și are aproximativ 3.400 de angajați. Pentru magazinul din București, compania a lansat anunțuri de angajare pe site-urile de recrutare pentru posturi ca: manipulant mărfuri, lucrător comercial, casieri, lucrători depozit, secretară, recepționistă. Pe segmentul jucăriilor, Jumbo va concura cu Noriel.

Nișa de produse pentru copii pare o piață câștigătoare dacă ținem cont de faptul că părinții români cheltuiesc lunar circa o treime din venituri pentru copii, potrivit unui studiu al companiei de cercetare 360insights.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank