McDonald’s a deschis cel de-al 67-lea restaurant

McDonald’s Promenada Mall București.
Luni
21.10.2013
Situat la ultimul nivel al celui mai nou centru comercial din țară, Promenada Mall, restaurantul ocupă o suprafață de aproximativ 110 m2 și are 47 de angajați.
 

McDonald’s este cea mai mare rețea de restaurante din România cu restaurante în București și în 20 de orașe ale țării. Pe 17 octombrie, odată cu deschiderea celui mai nou centru comercial din București, Promenada Mall, lanțul de fast-food a inaugurat cel de-al 67-lea restaurant din țară și al 32-lea din București.

”Noul restaurant este parte din planurile de dezvoltare a companiei în România și urmează principiul McDonald’s de a fi aproape de consumatorii săi, oferindu-le un spațiu accesibil, adaptat atât stilului lor de viață, cât și modului în care își petrec timpul liber”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

McDonald’s România își întâmpină consumatorii cu o serie de oferte disponibile doar în restaurantul companiei deschis în Promenada Mall: între 17-23 octombrie: 1 Big Mac din partea casei pentru fiecare Big Mac cumpărat; între 24-30 octombrie: 1 McChicken din partea casei pentru fiecare McChiken cumpărat; între 31 octombrie-6 noiembrie: 1 porție de Chicken McNuggets 6 bucăți pentru fiecare porție cumpărată.

Despre McDonald’s România
McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe