2013-10-25

Săptămâna noutăților Carrefour

Retailerul a anunțat deschiderea a două noi magazine de proximitate în franciză, a unui nou supermarket și sărbătorirea a 50 de ani de existență în lume.

Pe 22 octombrie, grupul Carrefour România a anunțat intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Brașov, prin colaborarea cu RostCom: Express RostCom Olteț și Express RostCom Gospodarilor. În acest moment, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Grupul Carrefour sărbătorește 50 de ani  de existență în lume Fot. Carrefour Romania

Carrefour România marchează sărbătorirea celor 50 de ani cu promoții aniversare, valabile doar câte o zi și cu mii de premii, până pe 20 noiembrie.

Două zile mai târziu, Carrefour a deschis supermarket al său din orașul Brașov, ridicând numărul total de magazine în acest format la 73. ”Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Spre finalul acestei săptămâni retailerul a venit cu o veste bună pentru clienții magazinelor brand-ului, anunțând sărbătorirea celor 50 de ani de existență a grupului în lume. Astfel, în perioada 24 octombrie- 20 noiembrie 2013, Carrefour își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize.

„Pe lângă sutele de oferte din cataloagele promoționale, în luna Carrefour vom sărbători cu prețuri incendiare valabile doar câte o zi! Invităm clienții să le descopere pe site-ul Carrefour, la TV, radio, în presa și pe pagina de Facebook. De altfel, sper că românii se vor bucura împreună cu noi de această aniversare și că vor lua parte la evenimentele și tombolele create special pentru ei cu această ocazie împreună cu Universal Music!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. În România, Grupul Carrefour numără 142 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 73 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank