Carrefour România marchează sărbătorirea celor 50 de ani cu promoții aniversare, valabile doar câte o zi și cu mii de premii, până pe 20 noiembrie.
Vineri
25.10.2013
Retailerul a anunțat deschiderea a două noi magazine de proximitate în franciză, a unui nou supermarket și sărbătorirea a 50 de ani de existență în lume.
 

Pe 22 octombrie, grupul Carrefour România a anunțat intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în orașul Brașov, prin colaborarea cu RostCom: Express RostCom Olteț și Express RostCom Gospodarilor. În acest moment, rețeaua numără 44 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 36 în București și Ilfov.

Două zile mai târziu, Carrefour a deschis supermarket al său din orașul Brașov, ridicând numărul total de magazine în acest format la 73. ”Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Spre finalul acestei săptămâni retailerul a venit cu o veste bună pentru clienții magazinelor brand-ului, anunțând sărbătorirea celor 50 de ani de existență a grupului în lume. Astfel, în perioada 24 octombrie- 20 noiembrie 2013, Carrefour își așteaptă clienții cu o mulțime de surprize.

„Pe lângă sutele de oferte din cataloagele promoționale, în luna Carrefour vom sărbători cu prețuri incendiare valabile doar câte o zi! Invităm clienții să le descopere pe site-ul Carrefour, la TV, radio, în presa și pe pagina de Facebook. De altfel, sper că românii se vor bucura împreună cu noi de această aniversare și că vor lua parte la evenimentele și tombolele create special pentru ei cu această ocazie împreună cu Universal Music!” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. În România, Grupul Carrefour numără 142 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 73 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

KFC și Pizza Hut merg la munte

O sa le meagra bine sigur. Multa bafta!_________________________________Steve WorksPizzeria Napoli

4 Declaratii
Final 04.07.2015
Franciza Express se extinde și în afara Bucureștiului

Provincia a ramas de izbeliste...umblam ca bezmeticii dupa un loc de munca si cu sanse minime

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Retailerii cu cele mai multe reclame în perioada Paştelui

Nu ma asteptam ca Metro sa fie cap de lista la reclame...

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca romanii s-ar intoarce acasa.Toti si-ar dori dar aici ce sa faca?

4 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Numai cand privesti fotagrafia atasata si papilele gustative o iau razna...Cui nu i plac dulciurile?

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Inutil sa adaug ploaia torentiala din cavitatea bucala...minunat ca apar si alte produse pentru ca numarul celor  "dulci" (medical) din pacate este in crestere

3 Declaratii
Final 08.05.2015
Prăjiturile la mare căutare

Romanii stiu sa sarbatoreasca si fara dulciuri nu ar mai fi sarbatoare...fara cozonac este imposibil sa sarbatoresti Sfintele sarbatori pascale

3 Declaratii
Final 07.05.2015
Premieră pe piața de retail din România

Ce bine ar fi daca pe langa piata de desfacere am fi si producatori de orice...ceva care sa ne dea un raspuns la intrebarea:ce lasam in urma noastra ?

4 Declaratii
Final 27.04.2015