Profit din îndepărtarea tatuajelor

Master franciza Skinial include licența pentru un centru, exclusivitate pe întreg teritoriul țări și dreptul de a vinde franciza pe o perioadă de 10 ani.
Luni
02.12.2013
Franciza Skinial a găsit un master francizat în Polonia prin Franchising.pl. Aducem conceptul și în România?
 

Îndepărtarea unui tatuaj este o idee bună pentru a câștiga bani- este premisa de la care au plecat reprezentanții companiei germane Skinial. De-a lungul timpului, business-ul s-a extins prin franciză din Germania și Austria în Australia, Italia, Elveția, Austria, Slovacia, Spania. Recent, Skinial a anunțat și intrarea pe piața poloneză, unde a semnat un contract cu un master francizat găsit prin intermediul portalului Franchising.pl.

Skinial este în căutarea unui master francizat și în România. Deschiderea unui centru nu presupune costuri foarte mari și poate fi văzută ca o sursă suplimentară de venit. Persoana care achiziționează conceptul poate să-și desfășoare activitatea într-un apartament atât timp cât alocă un spațiu de minim 15 metri pătrați pentru echipamentele sanitare. Skinial poate fi profitabil și ca un serviciu suplimentar al unei clinici de înfrumusețare. Taxa de franciză va fi calculată în urma discuţiilor purtate cu viitorul partener (master francizatul).

Cum funcționează Skinial

Metodele clasice pentru îndepărtarea tatuajelor care au la bază folosirea laserului sunt foarte dureroase, lasă cicatrici și pot afecta organismul. Skinial vine cu o soluție inovativă: un ser fiziologic care îndepărtează culorile tatuate.

Procesul este sigur și nu are efecte nocive asupra sănătății sau a pielii. ”În centrele Skinial îndepărtăm tatuajele fără laser prin intermediul unui lichid fiziologic, natural care are proprietatea de a îndepărta culoarea. Este o metodă mult mai puțin dureroasă decât tatuarea în sine”, arată reprezentanții companiei.

Tatuarea este o tradiție care datează de mii de ani și are diferite semnificații în funcție de cultură. Persoane din diferite clase sociale aleg să își decoreze corpul cu tatuaje. Odată cu trecerea timpului și dezvoltarea individului, gusturile se schimbă, personalitatea capătă un alt contur, caracterul se formează cu alte principii decât cele de când a fost aplicat tatuajul. Astfel, persoanele respective simt nevoia să aducă ceva nou în viața lor. Iar acest lucru începe cu îndepărtarea tatuajului. Crezi că poți câștiga bani din îndepărtarea tatuajelor? Caută mai multe informații despre Skinial în catalogul nostru de franciză și contactează reprezentanții companiei!


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe