Îngrijire corporală și facială fără bisturiu

Patricia Vilchez Puertas (dreapta), expert manager internațional în cadrul Biothecare Estetika, a fost prezentă la IFBE 2012.
Vineri
25.05.2012
Un centru de înfrumusețare din Sibiu se recomandă ca una din afacerile cele mai rentabile de pe piața estetică.
 

Biothecare Estetika, centru de înfrumusețare și îngrijire corporală și facială, prezent pe piața locală în Sibiu, vrea să se extindă prin franciză și în România. Compania a purtat deja discuții cu investitori din București, Timișoara, Brașov, Cluj și Constanța. La nivel internațional, sunt deschise peste 170 de centre Biothecare Estetika.

Primul centru Biothecare Estetika din România a fost deschis în martie 2012, la Sibiu. Compania și-a căutat francizați la International Franchise and Branding Exhibition (IFBE) 2012. Reprezentanții companiei spun că își promovează afacerea prin aplicarea autocolantelor cu logo-ul Biothecare Estetika pe mașinile de curse care participă la Campionatul Național de Raliuri, prin intermediul mass-mediei locale și al internetului.

”Pentru a putea oferi o șansă tuturor persoanelor care vor să-și deschidă un business, chiar și celor cu posibilități financiare mai reduse, oferim 3 variante de franciză: Bază, Smart și Complet. Obiectivul nostru este să deschidem câte 5 centre pe an.”, spune Anca Hoaghea, reprezentant al Biothecare Estetika.

Franciza Biothecare Estetika a fost creată în octombrie 2008 iar în prezent deține peste 170 de centre la nivel internațional.

(E.C.)


Elena Cărăușu
ziarist