Noi tehnologii la Fornetti Ungaria

Rețeaua Fornetti din Ungaria reunește circa 2.200 de francize.
Miercuri
06.11.2013
Acestea permit companiei să dezvolte noi sortimente de produse de patiserie și panificație, fără aditivi sau conservanți.
 

Fornetti Kft. din Ungaria, compania mamă a master-francizei Fornetti din România, și-a modernizat brutăria folosind tehnologii de ultimă generație. Fondurile pentru derularea acestui proces, respectiv 136 de milioane de forinți, au provenit din accesarea de fonduri europene în cadrul Programului Operațional Dezvoltarea Economică, a declarat Attila Bánhidi, Directorul de Marketing și Vânzări al companiei.

Noile tehnologii permit Fornetti Ungaria să-și extindă portofoliul de produse cu alte sortimente, cu un gust unic, care nu conțin aditivi sau conservanți. În cadrul programului a fost înființat un proiect pilot, care va fi extins la nivel de producție industrială. Astfel, în viitor, vor apărea pe piața maghiară circa 40 de produse noi Fornetti.

Fornetti Kft. Deține în Ungaria circa 2200 de francize, la nivel internațional numărul acestora ajungând la 5.000. Fornetti România s-a înființat în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft. La sfârşitul anului 2012, reţeaua Fornetti număra 620 de unităţi, fiind una dintre cele mai cunoscute francize de pe piaţa locală.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe