2013-11-08

Profi, aproape de ținta de 200 de magazine

În cursul lunii octombrie retailerul a deschis 10 magazine noi, iar pe 7 noiembrie a bifat alte două inaugurări.

Cele două magazine deschise ieri sunt situate în Turnu Măgurele, județul Teleorman, și în Urlați județul Prahova. Retailerul Profi se extinde într-un ritm alert care îi va permite să ajungă la cel puțin 200 de magazine până la sfârșitul lui 2013 și să-și atingă obiectivul propus la începutul acestui an.

PROFI a inaugurat 10 magazine in cursul lunii octombrie si astazi deschide alte doua, la Turnu Magurele si Urlati Fot. Profi

Inaugurarea magazin Profi Turnu Măgurele.

“Piața o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce în cât mai multe locuri formele moderne de comert în care calitatea produselor este garantată, iar prețurile sunt bune și foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. “Magazinele noastre nu doar că transformă experiența cumpăratului într-o plăcere dar, în plus, prin faptul că își plătesc la zi toate taxele și impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale și a tuturor celorlalte facilități oferite de stat din banii de impozite.”

Profi este cel de al doilea mare lanț de retail din România, cu un total de 189 de magazine aflate în 99 de localități, asigurând locuri de muncă la peste 4500 de angajați, oferind o gamă de mai mult de 5000 de produse, aproximativ 80% din cele alimentare provenind din România. Pe primul loc în topul retailerilor din România se află belgienii de la Mega Image, care deschid pe bandă rulantă magazine Mega Image și Shop&Go, având în prezent 265 de unități.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank