2012-05-25

Mega Image a deschis 3 noi magazine

Retailerul belgian a inaugurat în această săptămână două noi supermarketuri și un magazin Shop&Go.

Cele două supermarketuri au fost deschise miercuri, 23 mai, în București și în Constanța. Supermarketul din Capitală este situat pe strada Lacul Tei și are o suprafață de vânzare de aproximativ 210 metri pătrați, potrivit gandul.info . Unitatea din Constanța, oraș în care retailerul belgian mai deține încă 4 magazine, este amplasată pe strada Cișmelei și are o suprafață de vânzare de 510 metri pătrați.

Mega Image Fot. Mega Image

Rețeaua Mega Image a ajuns la un total de 133 magazine.

Magazinul Shop&Go a fost inaugurat joi, 24 mai, pe Aleea Covasna din București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 110 metri pătrați. Mega Image a oferit franciza magazinelor de proximitate Shop&Go la începutul anului 2012.

Retailerul belgian va mai deschide încă 3 magazine până la finalul lunii mai, potrivit gandul.info. Rețeaua Mega Image a ajuns la un total de 133 magazine, sub brand-urile Mega Image și Shop&Go.

Lanțul de supermarketuri Mega Image a fost fondat în anul 1995. Conform zf.ro , belgienii au obţinut anul trecut afaceri de 1,2 miliarde de lei (283 mil. euro), în creştere cu 38% faţă de 2010.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank