Happy Week pentru cei care își caută un job

Happy Week la Banca de Joburi 18-22 Noiembrie
Joi
14.11.2013
Banca de Joburi fură startul la Black Friday și oferă în perioada 18-22 Noiembrie reduceri de până la 50% candidaților aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate.
 

Românilor le plac conceptele și sărbătorile americane. Ne costumăm de Halloween, ne declarăm iubirea de Valentine's Day și așteptăm cu nerăbdare Black Friday, ultima vineri din luna noiembrie în care retailerii/companiile oferă la unison reduceri consistente. În 2013, Black Friday pică pe 29 noiembrie, însă agenția de recrutare a forței de muncă pentru străinătate, Banca de Joburi, fură startul la Black Friday și declară săptămâna 18-22 Noiembrie Happy Week.

Astfel, în perioada menționată, candidații beneficiază de reduceri de până la 50% pentru 80 de proiecte de recrutare, însumând un total de peste 1.600 de posturi în străinătate. “Reducerile se aplică tuturor celor care achită integral tariful de mediere în acest interval de timp”, informează un comunicat de presă al companiei.

„În ultimele luni am asistat la o creștere semnificativă a numărului de posturi în străinatate și ne asteptăm ca acest număr să continue să crească în sezonul sărbătorilor de iarnă. Candidații care pleacă sau își pregătesc acum plecarea în străinătate au șansa să câștige bani frumoși, beneficiind în același timp de soluții legale de muncă. Este o situație deosebit de avantajoasă pentru candidații noștri și îi invităm să profite de această șansă”, a declarat Bogdan Filip, General Manager Banca de Joburi.

Banca de Joburi este o agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate cu sediul în orașul Brasov și cu o vechime de 13 ani. În luna septembrie a acestui an, compania a lansat un program de franciză care se adresează atât agențiilor de recrutare care aleg să desfășoare activitatea într-un cadru profesional, cât și altor întreprinzători care sunt interesați să dezvolte o afacere profesionistă în industria resurselor umane. Mai multe informații despre programul de franciză Banca de Joburi găsești aici.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe