2013-11-15

O franciză la trei zile

În luna octombrie, rețeaua DepilConcept a continuat expansiunea și a bifat 10 noi locații în Brazilia, Polonia și Portugalia.

Un salon la fiecare trei zile- așa putem descrie activitatea pe care grupul DepilConcept a avut-o în Octombrie 2013. Rețelei de saloane de epilare definitivă i s-au alăturat 10 noi unități: trei în Brazilia: S. João Demiteri, Barra da Tijuca – Rio de Janeiro, Niterói, patru în Portugalia: Aveiro, Beja, Areeiro, Torres Novas și trei în Polonia: Piła, Wroclaw, Płock .

DepilConcept este o retea de saloane de infrumusetare specializata in epilarea definitiva Fot. DepilConcept

Rețeaua de franciză Grupo Concept are unități în Brazilia, Cape Verde, Polonia, Portugalia, Elveția, Cehia și Slovacia.

”În primele nouă luni ale anului 2013, numărul unităților DepilConcept a crescut cu peste 20%, iar cifra de afaceri a francizaților a înregistrat o creștere de peste 19%”, a declarat Alexandre Duque Lourenco, Director Executiv DepilConcept. ”Rezultatele vin ca o consecință a unei dezvoltări optime pe piețele curente, demonstrând puterea pe care DepilConcept o are în țările în care suntem deja prezenți”.

Franciza DepilConcept este parte a Grupo Concept, deținătorul centrelor de înfrumusețare Body Concept și a Școlii de Estetică Bodyconcept.

Rețeaua de franciză Grupo Concept are unități în Brazilia, Cape Verde, Polonia, Portugalia, Elveția, Cehia și Slovacia. În opt ani grupul a deschis peste 100 de centre pe trei continente. Intrarea în rețelele de franciză ale Grupo Concept este scutită de redevențe lunare și de taxe de marketing. Mai multe informații găsești în Catalogul nostru de francize.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank