„Mi-e poftă să fac bine!”

Evenimentul principal de strângere de fonduri este “McHappy Day” în cadrul căruia angajaţii companiei McDonald’s, personalităţile și consumatorii devin purtători ai mesajului campaniei și susțin proiectul principal al Fundaţiei.
Marţi
19.11.2013
McDonald’s România continuă campania prin care susține îmbunătățirea serviciilor de diagnostic şi tratament din cadrul Spitalului pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.
 

Astfel, în perioada 18-24 noiembrie, compania donează 1 Leu din valoarea fiecărui Big Mac și McChicken (sandviş sau meniu) pentru achiziționarea unui computer tomograf necesar spitalului. „Mi-e poftă să fac bine!” este campania demarată în 2012, pentru a susține achiziționarea unui computer tomograf necesar diagnosticării a peste 3.000 de pacienți ai Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din București.

“Anul trecut, împreună cu fiecare dintre angajații noștri, alături de parteneri, persoane publice și consumatorii McDonald’s am reușit să strângem jumătate din suma necesară pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. Ne bazăm și acum pe fiecare dintre prietenii noștri; acest demers este posibil numai cu ajutorul lor”, a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

“Fundația Ronald McDonald este parte integrantă a spitalului “Grigore Alexandrescu”. Practic, e o componentă esențială în buna funcționare a spitalului nostru. Mai mult, întreaga imagistică specială, importantă, din spitalul nostru funcționează datorită ajutoarelor primite de la Fundație”, a declarat Prof.Univ.Dr. Dan Mircea Enescu.

Fundația pentru copii Ronald McDonald este una dintre cele mai importante organizații non-guvernamentale din România care are ca scop îmbunătățirea vieții copiilor aflați în suferință și a familiilor acestora. Fundația este finanțată prin contribuțiile consumatorilor McDonald’s în cutiile Fundației și prin donații și sponsorizări ale companiei McDonald’s și partenerilor acesteia.

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe