2013-11-22

Șapte dintr-o lovitură pentru franciza Express

Carrefour România anunță deschiderea a 7 magazine de proximitate în franciză, sub brandul Express, prin colaborarea cu rețeaua Pronto.

Grupul Carrefour România a anunțat intrarea în rețeaua Express a șapte noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, prin colaborarea cu rețeaua Pronto din București, joi, 21 noiembrie. Începând cu această dată, rețeaua va număra 53 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unități în orașul Brașov și 45 în București și Ilfov.

Grupul Carrefour lansează oficial în România magazinul său online pentru produse alimentare și de larg consum: www.carrefour-online.ro Fot. Carrefour Romania

Express Pronto Lujerului se află pe Șoseaua Fabricii, nr. 7, are o suprafață de 50 m² și însumează aproximativ 2.000 de produse.

"Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România", informează retailerul într-un comunicat de presă.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 152 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 74 supermarketuri „Market”; 53 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Recent, retailerul a anunțat, că începând cu data de 19 noiembrie Jean Baptiste Dernoncourt, în prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania, este numit Directorul Executiv al Carrefour Romania, sub conducerea domnului Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank