Un nou restaurant Pizza Hut a fost deschis în București

Meniul Pizza Hut cuprinde diverse reţete de pizza şi o gamă variată de paste, antreuri, salate, deserturi şi băuturi.
Luni
28.05.2012
Pizza Hut a deschis al 14-lea restaurant din România în urma unei investiții de aproximativ 350.000 de euro.
 

Noul restaurant se află în mall-ul AFI Palace Cotroceni din București și are o suprafață de 375 metri pătrați și 140 de locuri, notează dailybusiness.ro . Reprezentanții Pizza Hut preconizează vânzări de 750.000 de euro în primul an de funcționare a noii unități. Potrivit smartfinancial.ro , restaurantul a generat pe piața din Capitală 30 de noi locuri de muncă.

Restaurantele Pizza Hut sunt prezente în 9 locații din București: Plaza România, Sun Plaza, București Mall, Liberty Center, AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Delta, Moșilor și Dorobanți. La nivel național, Pizza Hut deține încă 5 restaurante: două în Cluj Napoca și câte unul în Iași, Constanța și Timișoara.

Lanțul de restaurante Pizza Hut este activ pe piața din România din anul 1994. În anul 2007, Pizza Hut a intrat și pe piața de livrări cu brandul PHD unde are în prezent 8 locații, toate în București. Cea de-a noua unitate specializată în livrări la domiciliu va fi inaugurată în cadrul complexului Palas Iași, care va fi deschis pe 31 mai 2012.

(E.C.)


Elena Cărăușu
ziarist