2013-11-28

Francizele pentru animale înfruntă criza

Rețeaua Animax este un alt exemplu care ne arată că piața îngrijirii animalelor de companie reușește să doboare obstacolele economice actuale.

Mult discutata criză economică a zdruncinat cele mai importante industrii de pe piața locală. Există însă o piață care a reușit să depășească obstacolele: cea de hrană și accesorii pentru animale. Animax este un exemplu care susține această afirmație. Rețeaua de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie a deschis două noi magazine în luna noiembrie, unul în București și unul în Galați. Reprezentanții companiei se gândesc să mai deschidă 10 magazine proprii anul viitor și alte 10 unități în franciză.

Animax Fot. Animax

În general, Animax deschide petshop-uri proprii în orașe cu peste 100.000 de locuitori. Prin francize conceptul poate ajunge și la orase cu 30.000 de locuitori.

Pentru deschiderea unității din București, compania a investit 100.000 de euro. "Noul magazin Animax din Carrefour Militari va deservi cei 300.000 de bucureşteni din zona de vest a capitalei, oferindu-le o experienţă plăcută de cumpărare, produse de calitate şi servicii de consiliere privind creşterea şi îngrijirea animalelor de companie", a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare rețea Animax într-un comunicat de presă.

Odată cu deschiderea magazinului din Galați, în cadrul celei mai noi galerii comerciale din ora, Animax a venit și cu un concept inovator pentru piaţa de profil din România, introducând în cadrul magazinului un centru de îngrijire şi înfrumuseţare canină: Pet Spa & Resort.

„Magazinul din Galaţi este primul din reţeaua noastră care cuprinde şi un centru de îngrijire, înfrumuseţare şi spa. Conceptul este nou în România, însă este destul de cunoscut în Occident. Prin noul centru inaugurat la Galaţi, vrem să ridicăm nivelul şi gradul de complexitate al serviciilor oferite animalelor de companie şi să le ducem în zona premium”,  a declarat Adriana Aruxandei.

Anul acesta, Animax şi-a extins reţeaua de magazine în Bucureşti şi în ţară, lansând 5 magazine de mari dimensiuni. Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 36 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank