2013-12-09

Regina gheții din retailul românesc

Profi a apelat la serviciile companiei care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Bâlea Lac, și a deschis primul magazin de gheață din România.

“A venit vremea sărbătorilor si a cadourilor”, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. ”Ne-am gândit să oferim un cadou special de sărbători, pe care lumea să-l vadă și de care  să se bucure cu ușurință. Totodată, am vrut să dovedim încă o dată că Profi vine mereu cu inovații în avantajul clienților săi”.

profi a deschis primul magazin de gheata din Romania Fot. Profi

Profi Ice Store este amplasat in piata George Enescu, in vecinatatea Ateneului Roman, a Hotelului Hilton si a Bibliotecii Centrale Universitare din Bucuresti.

 

Aproximativ 80 de tone de gheata transparenta au fost prelucrate pentru a deveni pereții și rafturile unui magazin de 150 m.p. care funcționează în centrul Bucureștiului in perioada dintre Sfantul Nicolae și Crăciun. Resursele locale de gheata cu transparenta de cristal sunt insuficiente si desi productia pentru acest proiect a demarat inca de la inceputul lui iulie, o cantitate considerabila de material a trebuit importata si din Polonia pentru ca lucrarea sa poata fi definitivata.

Proiectul Profi Ice Store s-a bucurat de sprijinul ambasadei Poloniei și de cel al Primăriei Municipiului București.

  “Suntem bucurosi sa sustinem idei indraznete, iar Profi Ice Store este cu siguranta chiar asa ceva!” a declarat Excelenta Sa Dl. Marek Szczygieł, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Poloniei in Romania.

Pentru ca magazinul sa se mentina in perfecta stare pe toata perioada proiectului, temperatura ambientala este mentinuta la maximum -5C˚, iar cele peste 500 de produse puse spre vanzare aici au fost selectate cu atentie si vor fi plasate prin rotatie astfel in cat sa se mentina perfect la aceste temperaturi scazute.

Structura de gheata a fost construita de Ice Events, compania din Cluj care a furnizat si mobilierul hotelului de gheata de la Bâlea Lac.

În ultima săptămână, Profi a mai deschis trei alte magazine la Botosani, Sannicolaul Mare si Timisoara. Profi Ice Store este cel de-al 200-lea magazin al retailerului.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank