2013-12-11

Cele mai noi francize Carrefour: Wine&Co și Iceberg

Rețeaua numără 56 de magazine de proximitate „Express”, 9 unități în Brașov și 47 în București și Ilfov.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în București: Express Wine&Co și Express Icebreg. Astfel, rețeaua retailerului francez a ajuns la 56 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 9 unități în Brașov și 47 în București și Ilfov.

Franciza Carrefour Express se extinde in Bucuresti Fot. E.C.

Date cheie despre noile magazine:
Express Wine&Co are program nonstop, se află pe Strada Franceză, nr. 54, sector 3, București, are o suprafață de 70 m² și însumează aproximativ 1.500 de produse.
Express Icebreg se află pe Șoseaua Colentina, nr. 27, București, are o suprafață de 149 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.

”Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja”, se arată într-un comunicat de presă al retailerului.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 155 de magazine 25 hipermarketuri „Carrefour”; 77 supermarketuri „Market”; 56 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Cel mai mare lanț de supermarketuri din România rămâne Mega Image, cu o rețea ce cuprinde 273 magazine în București, Constanța, Ploiești, Pitești, Brașov, Târgoviște și alte orașe, sub mărcile Mega Image (160), Shop&Go (110), AB Cool Food (1).

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank