2013-12-21

Profi închide anul cu 207 magazine

Principalul competitor, Mega Image încheie anul 2013 cu un total de 296 magazine sub brandurile Mega Image, Shop&Go și AB Cool Food.

Profi a mai inaugurat trei magazine standard la Bacau, Botosani și Livada, închizând anul cu un  total de 207 unități, la care se adaugă și Profi Ice Store, deschis doar în perioada dintre Sf. Nicolae si Craciun. Din 19 Decembrie, magazinele PROFI sunt deschise non-stop pana pe 23 decembrie si ofera promoții pe timpul noptii.

Profi Fot. Profi

Cu 63 de noi magazine in 2013, PROFI este una dintre cele mai active rețele de retail modern din România, ocupând locul doi ca mărime în domeniu.

“Suntem bucuroși că ne-am depășit ținta de a crește reteaua la 200 de magazine până la sfârșitul anului și dorim ca acesta să fie un motiv de bucurie și pentru clienții noștri”, a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI ROM Food. “Cine ne viziteaza magazinele pana pe 23 Decembrie intre miezul noptii si ora 6:00 se va putea bucura de reduceri de 70% la toata sortimentatia de Crăciun.”

Cu 63 de noi magazine in 2013, PROFI este una dintre cele mai active retele de retail modern din Romania, ocupand locul doi ca marime in domeniu, iar prin cei 5000 de angajati ai sai, firma se numara printre cei mai mari angajatori din țară.

Primul poziție în topul retailerilor din România este ocupată de belgienii de la Mega Image, care încheie anul 2013 cu un total de 296 magazine sub brandurile Mega Image, Shop&Go și AB Cool Food.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

1

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank